FöretagetFöretagetFöretagetFöretagetFöretagetFöretaget
 

      Transportboxen
Säby Kyrkväg 105
261 91 Landskrona
Telefon: 0418-23866

Mobil: 070-6059063
info@transportboxen.com


 

 

Vi tillverkar eran hundtransport box som ni vill ha den. Våran specialitet har blivit att tillverka hund-boxar som anpassas direkt till en speciell bilmodell efter kundens önskemål. En del behöver en stor box till sin stora hund och vill dessutom ha plats för en barnvagn vid sidan om hundboxen, utan att behöva köpa en jättebil. Någon har fyra hundar som skall samsas om platsen, en annan har en stor och en liten hund, en tredje vill fälla baksätet och ha hundboxar där också osv. Oberoende av vilka önskemål just ni har, var inte rädd för att presentera dem för oss, vi brukar kunna lösa det. Det vanligaste är att de som inte har allt för långt att köra kommer och besöker oss, presenterar sina idéer, vi mäter i bilen och visar våra förslag på hur man löser just deras problem, efter diskussion beställer kunden sin box, ca två veckor senare kan man hämta sin skräddarsydda hundbox. För er som bor lite längre bort har vi tagit fram en instruktions sida om hur man mäter till sin egen skräddarsydda hundbox. Ring gärna för mer information.

Måttanpassad enkelbox Pris: Från. 3.700:- +frakt från. 400:-
Måttanpassad dubbelbox Pris: Från. 7.200:- +frakt från. 500:-


Här följer ett axplock av skräddarsydda hundburar som vi tillverkat under årens lopp. Klicka på det bilderna för att se dem i större format.I lagret finns även en fyndhörna med udda modeller för lite mindre vanliga bilar samt begagnade boxar. Kontakta oss för mer information om dessa.


Så här mäter du själv till en måttanpassad box till din bilDu kan också skriva ut en måttskiss här.

  1. Börja med att mäta höjden i lucköppningen, var observant på eventuell tröskel.
  2. Mät sedan längden på golvet. Skär eller klipp till en pappskiva efter måtten.
  3. För in skivan stående med golvlängdens mått nedåt i bilen tills den når ryggstödet. Mät avståndet mellan skivan och ryggstödet vid golvet. Markera motsvarande mått på ovansidan och klipp diagonalt ner till hörnet för att få fram lutningen på ryggstödet. För på nytt in skivan mot ryggstödet, kontrollera passformen klipp eventuellt av ytterliggare för att få bästa passform.
  4. Fixera skivan vid ena sidan i bilen och stäng luckan tills den tar emot skivan, klipp bort från det övre hörnet och nedåt så att luckan går längre ner, klipp bort ytterliggare tills luckan går att stänga utan att ta emot skivan.
  5. Kontrollera att skivan står rakt och lagom nära vid sidan i bilen.
    Bestäm nu vilken bredd som behövs med tanke på hundens storlek och behovet av lastutrymme för övrigt bagage.
  6. Skall boxen ha maxbredd kontrollera både uppe och nere. Kontrollera bredden mellan hjulhusen och bredden i lucköppning uppe och nere. Kontrollera även eventuella andra hinder som lastöglor, låstappar, handtag, bromsljus i bakrutan, mm.
  7. Finns tröskel som eventuellt kan ta emot grinden vid öppning, mät höjden på tröskeln.
  8. När du är nöjd med din pappersmall mäter du den enligt skissen nedan och fyller i måtten.
Är du tveksam eller undrar över något så ring 0418-238 66 / 070-605 90 63 så hjälper vi dig.

Skriv ut en sidan med anvisningar och skiss här. Ta sedan med dina anteckningar med in och fyll på förfrågningssidan, så kontaktar vi dig snarast angående din måttanpassade bur.